middle-banner

Våra fastighetstjänster

Hos oss på Våra Gårdar har vi ca 600 medlemmar som antingen hyr eller äger fastigheter. Det kan vara samlingslokaler för föreningar, men det finns även större kontorsfastigheter, kursgårdar, konferensanläggningar, folkhögskolor, studenthem, sommarhem och folkparker bland våra medlemmar.

Gemensamt för alla är att det är viktigt att hålla fastigheterna i gott skick och att ständigt underhåll krävs för att dessa lokaler blir attraktiva mötesplatser.

Vi har därför lång erfarenhet när det gäller ansökningar till Boverket, vad som gäller vid tillgängliggörande av våra lokaler så alla med funktionshinder kan ta sig till våra lokaler och ta del av vad som sägs uppe på scen eller vid föredrag och möten.

Förutom att det är viktigt med inomhusmiljön så är det viktigt att inte glömma utomhusmiljön. Därför har vi tagit fram två handledningsböcker som heter Innemiljöguiden och Utemiljöguiden. Dessutom finns en handbok som kort och gott heter Kolla våra gårdar. En liten ABC-bok som tar upp vad man bör tänka på för att hålla lokalerna i gott skick. Någonting annat som också är väldigt viktigt att tänka på är att huset och lokalerna som man befinner sig i är rätt försäkrade. Där har vi ett mycket förmånligt försäkringsavtal med Länsförsäkringar.

 

Vill du veta mer?

Lars Sundh, bygghandläggare
070-334 59 77
sundh@varagardar.se 

Simon Svensson, vd
0733-72 63 53
simon.svensson@varagardar.se