ScenKOLL24

image

Varmt välkommen till Sveriges största utbudsdag för scenkonst, ScenKOLL24. Kom och se utdrag ur scenkonstföreställningar som kan turnera i Mellansverige hösten 24 och/eller våren 25. Vi presenterar över 50 utvalda föreställningar för vuxna och unga vuxna.

Anmälan/biljettköp 

Anmälan görs från 2 november på www.scenkoll.nu. Sista anmälningsdag är den 15 december. 

Deltagaravgifter (Som medlem hos Våra Gårdar betalar du endast 50% av avgiften, kontakta Anton Hjärtmyr)

Riksteaterföreningar och andra ideella arrangörer: 660 kr inkl. moms per person. 

Ung arrangör (-26 år): 300 kr inkl moms 

Kommunala och regionala institutioner och förvaltningar: 1 260 kr inkl moms per person. 

Lunch, eftermiddagsfika och kvällsmacka ingår i deltagaravgiften. För arrangörer från Östergötland ingår även bussresan till och från Västerås. Se nedan. 

Program 

Utbudsdagen inleds kl. 11.00 med en gemensam invigning. Därefter vidtar gruppernas respektive presentationer av föreställningar i de olika boxarna. Vi serverar lunch och eftermiddagskaffe. Dagen avslutas med smörgås och dryck. 

Ni väljer fritt vilka presentationer som ni vill se – men kom ihåg att det kan bli fullt i vissa lokaler. Eftersom fem olika föreställningar visas samtidigt är det alltid en god idé att ni delar upp er inom föreningen för att täcka in så mycket som möjligt. 

Schema och utbudskatalog får ni drygt en vecka innan utbudsdagen via e-post. Ni kan också hålla er uppdaterade på www.scenkoll.nu. 

Bussresa till utbudsdagen 

Från Östergötland kommer det att arrangeras en bussresa till utbudsdagen i Västerås. Bussen bekostas av Riksteatern Östergötland och är gratis för arrangörer från länet. Skulle det bli fullt i bussen prioriteras deltagare från riksteaterföreningar. Anmäl er till bussresan i anmälningsformuläret för ScenKOLL24. 

Busstiderna med olika stopp i Östergötland meddelas till de som anmält sig. 

Mer information, frågor 

www.scenkoll.nu 

Facebook sidan för ScenKOLL – GILLA OSS 

Ulf Thörn, Riksteatern Östergötland, tel 070-395 55 16 e-post ulf.thorn@riksteatern.se 


LÄS ÄVEN

ScenKOLL24