Panelsamtal med Vivi, Robert och Anki

image

Varmt välkomna till en inspirerande timme, direktsänd från Våra Gårdars studio onsdagen den 29 mars kl. 18.00-19.00. Lyssna, delta och utvecklas som arrangörer av kulturarrangemang!

Vad ska man som arrangör tänka på inför att man genomför ett kulturarrangemang och bokar artister? Vår medarbetare Vivi Lovelock modererar ett samtal mellan artisterna Robert Wells och Anki Albertsson, där de delar med sig av sina möten med arrangörer och ger oss förståelse för upplevelsen av det lokala värdskapet utifrån artistens perspektiv. I slutet av samtalet har ni möjlighet att ställa frågor. 

ANMÄL DIG HÄR: https://forms.gle/zg1sEHGdj738eBEZ7

Varför gör vi det här?
Våra Gårdar vill stimulera det ideella arrangörsledet för att inspirera, stärka kompetensen och viljan hos de ideella arrangörerna i landet att just arrangera. Detta panelsamtal blir en kick-off till våra digitala utbildningar under april månad (13 och 20 april) i arrangörskap

Deltagare som går arrangörsutbildningen, i två steg, kommer som ett tack få en belöning och inbjudan till att själva få uppleva och gå på ett större kulturarrangemang som vi Våra Gårdar bjuder på. Mer information om vilken produktion/evenemang det blir återkommer vi om snart. En separat inbjudan till utbildningen kommer skickas ut inom kort så missa inte det!