middle-banner

Utbudsdagar

Som medlem i Riksteatern samarbetar vi när det gäller olika kulturarrangemang. Vi rekommenderar föreningar och medlemmar att åka på utbudsdagar för scenkonst som anordnas varje år. Medlemmar hos Våra Gårdar betalar endast 50% på boendet och deltagaravgiften.

Det är ett unikt tillfälle att mingla med producenter och skådespelare och få se aktuella produktioner. Vi vill gärna att ni deltar som ett steg i vår utveckling inom arrangörskapet och vår satsning på ett mer kvalitativt utbud. Vi ger våra medlemmar ett ekonomiskt stöd för alla som deltar. Vi ger även kulturbidrag till föreningar som arrangerar scenkonst i sina hus.

 

Datum och platser för 2017/2018:

  • Östersund den 28 och 29 oktober 2017. På OSD/Storsjöteatern presenteras kommande säsongers utbud av scenkonst för offentliga föreställningar.
  • Västerås lördagen den 3 februari 2018. Ett 50-tal produktioner kommer att presenteras, på fem parallella scener. Platsen för arrangemanget är CuLTUREN i Västerås.
  • 24-25 februari 2018 på Helsingborgs Stadsteater. EXPO:SCENKONST är en sammanslagning av Riksteatern Södra Sveriges Utbudsdagar och Riksteatern Västs Scenkonstdagar.
    Under två dagar presenteras turnerande offentlig scenkonst från fria producenter, länsteatrar och Riksteatern.

 

VILL DU DELTA PÅ DESSA DAGAR KONTAKTA:

Anton Hjärtmyr, Konst/Kulturkonsulent
08 672 61 55, anton.hjartmyr@varagardar.se

Publicerad 2014-08-28
LÄS ÄVEN

www.scenkonstportalen.

Upp