middle-banner

Till vilket pris?

En föreläsning och fotoutställning om miljardhandeln med hotade arter och hur du undviker att stödja den på semestern. Utställningen är producerad av Våra Gårdar i samarbete med fotografen Tom Svensson.

Praktisk information: Utställningen består av 15 fotografier som är färdigmonterade på en enkel vikskärm som är väldigt smidig och kan ställas upp vart som helst. Att visa fotoutställningen 1-2 veckor kostar 2 000 kr inkl. frakt. Föreläsning på 60 minuter kostar 10 000 kr, exkl. moms, resa och ev. logi. Ladda ner foldern här!

TOM  MARKUS

Tom Svensson är en världskänd bevarandefotograf som under många år har arbetat med artbevarande på Nordens Ark. Han har rest jorden runt för att fotografera hotade arter och spåra smuggelvägarna för den illegala handeln. Boken ”Vid Vägs ände” som han skrivit och fotograferat tillsammans med Ola Jennersten utsågs till Årets Pandabok 2017 av Världsnaturfonden.

Markus Lutteman är journalist och författare till böcker som ”El Choco”, Patrik Sjöbergs biografi och en serie kriminalromaner i samarbete med Mons Kallentoft. Hans senaste bok ”Blodmåne” är en kritikerhyllad thriller om tjuvjakten på noshörningar och handeln med deras horn – en handel som förekommer även i Sverige. Under researchen besökte Markus de områden i Sydafrika där tjuvjakten är som mest intensiv.

nos

apa

 

Vill du boka utställningen kontakta: 

Anton Hjärtmyr, Konst- och kulturkonsulent,
0733 72 63 55, anton.hjartmyr@varagardar.se

Publicerad 2017-08-31
LÄS ÄVEN

Kulturbidrag

Upp