Vikarierande filmsättare

image

Våra Gårdar söker vikarierande filmsättare och biografkonsulent under perioden 4 maj 2020 till 30 juni 2021.

Riksföreningen Våra Gårdar är en serviceorganisation inom nykterhetsrörelsen där medlemsföreningar äger, driver och hyr alkoholfria samlingslokaler runt om i landet. Inom Våra Gårdar finns en biografkedja bestående av 45 mindre biografer, företrädesvis medlemmar, men även andra föreningsdrivna biografer samt privat- och kommunägda biografer. På kansliet i Stockholm arbetar sju anställda med att ge olika former av stöd- och service vad gäller fastighet, bio, ungdomsutveckling samt konst och kultur.

Ansvarsområden som filmsättare och biografkonsulent
Tjänsten innebär att programsätta film kommersiellt, i nära samarbete med biografägarna i kedjan och en kollega. Du blir länken mellan filmdistributörerna och våra biografer och svarar även för rapportering och uppföljning av genomförda visningar. I tjänsten ingår även att stödja biograferna med konsultation i drift- och utvecklingsarbete tillsammans med kollegor. Platsbesök kan förekomma. Tillsammans med kollegor ingår att genomföra filmdagar samt uppdatera hemsida, sociala medier och nyhetsbrev.

I tjänsten kommer du att

  • Självständigt ansvara för att planera och genomföra filmsättningen av biograferna i kedjan.
  • Hålla dig informerad om aktuellt filmutbud och nyheter inom biografmarknaden.
  • Med hjälp av hemsida och sociala medier synliggöra verksamheten.
  • Ansvara för administration och marknadsföring.

Dina egenskaper
Du trivs bäst i ett arbete där du får skapa kontakter och vidmakthålla dessa. Du är driven, självgående och har höga kvalitets­krav. Målen når du i rätt tid. Din positiva inställning till samarbete skapar motivation och ett bra arbetsklimat.

Dina kvalifikationer
Du är kunnig inom film och/eller biografverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ideella organisationer. Du har god organisationsförmåga och erfarenhet av liknande arbets­uppgifter. Du har god datorvana och erfarenhet av hemsidesarbete, nyhetsbrev och sociala medier. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och att du delar Våra Gårdars värdegrund.

Vad kan Våra Gårdar erbjuda dig?
Tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet. Utgångspunkten är heltid (39,5 timmars arbetsvecka), men vi är öppen för 75% av en heltid beroende på person och behov. Verksamheten kräver ibland arbete på kvällar och helger. Tjänsten innebär frihet under ansvar. Tjänsten omfattas av kollektivavtal och placeringen är på vårt kansli i Stockholm.

Sista ansökningsdag är 7 april men intervjuer sker löpande, varför vi vill ha din ansökan snarast.

För mer information kontakta biografkonsulent Lars Gillegård tfn 0733-72 63 56, eller Simon Svensson, VD, tfn 0733-72 63 53

Välkommen med din ansökan. Mejla personligt brev och CV till simon.svensson@varagardar.se