Ledig tjänst!

image

Sedan 10 år bedriver vi projektarbete med ungdomsinriktning. Vi söker nu en nyfiken och engagerad processledare för den fortsatta utvecklingen. Ditt arbete blir att operativt och strategiskt utveckla projektmetoden tillsammans med Våra Gårdars medlemmar.

Arbetsuppgifter: 

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att informera och motivera, starta upp och ge stöd till de lokala projektorterna. Tillsammans med de lokala grupperna processas projektplaner för finansiering och genomförande av det lokala utvecklingsarbetet. Delaktighet och inflytande från föreningens ungdomar och vuxna är väsentligt och centralt.
Som processledare blir du spindeln i nätet och håller kontakt med de lokala gruppernas olika parter, myndighetskontakter och kommuner vid behov. Du är strukturerad och kreativ samt lösningsfokuserad, bekväm i användandet av sociala medier och att vid behov administrera.

Önskade kvalifikationer
:
Den vi söker har erfarenhet av arbete med ungdomar, gärna i förenings och/eller folkbildande sammanhang med mångfaldsinriktning. Du delar nykterhetsrörelsen värderingar och förväntas vid anställningens start vara medlem i någon av Våra Gårdars medlemsorganisationer.

Ansökan:

Tjänsten är en heltids projektanställning på 1 år, där kvälls och helgarbete förekommer liksom resor i landet. Våra Gårdar har sju anställda där processledartjänsten är en del av denna personalgrupp. Våra medarbetare ger Våra Gårdars medlemmar olika former av stöd inom bygg, konst och kultur samt biograffrågor – läs gärna mer på www.varagardar.se. Tjänsten omfattas av kollektivavtal.

Vi välkomnar din ansökan snarast, som innehåller personligt brev där du presenterar dig själv på max 1 sida, och CV till info@varagardar.se – intervjuer sker löpande med omgående start. Tillträde efter överenskommelse. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Våra Gårdar, vd Thomas Olli, tfn 0733-72 63 52.

Våra Gårdar är en idé och intresseorganisationen för nykterhetsrörelsens cirka 600 samlingslokalägare.

Publicerad 2018-06-13

Upp