Scenkonstutbud för alla!

image

Den 16-17 oktober genomförs årets stora arrangörshelg med turnérande scenkonstutbud för norra Sverige.

En hybridkonferens med livekänsla
I år gör vi på grund av Covid-19-anpassning vår utbudskonferens både med publik på plats fysiskt i säker salong och via länk-sändning. En hybridkonferens med livekänsla!
Alla deltagande och producentrepresentanter har möjlighet att ställa frågor och kommentera via chat. Under den dagliga programpunkten ”Mötesplats” möts arrangörer och producenter i direktdialog via digitala zoom-rum.

Konferensen kommer därefter att vara tillgänglig för inloggade fram till mitten på november via utbudssidan Scenkonstinorr.se.

En annan stor och spännande nyhet är att vi slår samman våra utbudskonferenser för skol- och familjeföreställningar samt vuxenutbud till ett gemensamt event under två dagar. Scenkonst för alla överallt!

Fredag 16 oktober: föreställningar för skola samt barn/unga
Lördag 17 oktober: föreställningar för offentligt vuxenutbud/föreningsarrangörer
Konferenserna livesänds från Studion, Umeå Folkets Hus.

Läs mer här

Medlemmar hos Våra Gårdar betalar endast 50% på ev. boende och deltagaravgift. Det är ett unikt tillfälle och vi ser gärna att ni deltar som ett steg i vår utveckling inom arrangörskapet och vår satsning på ett mer kvalitativt utbud.  Vi ger även kulturbidrag till föreningar som arrangerar scenkonst i sina hus. 

 

VILL DU DELTA:

Anton Hjärtmyr, Konst/Kulturkonsulent
0733 72 63 55
anton.hjartmyr@varagardar.se


LÄS ÄVEN

Utbudsdagar