middle-banner

Lediga tjänster

Här hittar du lediga tjänster hos oss eller hos våra medlemsorganisationer

Våra Gårdar söker vik. Filmsättare. 1 februari 2018 – 10 januari 2019.

Våra Gårdar har sitt kansli på Stora Essingen i Stockholm. På kansliet arbetar sju personer med att ge medlemsföreningarna olika former av stöd och service inom fastighet, film och bio, ungdomsutveckling samt inom konst och kulturområdet.

Ansvarsområden som filmsättare och biografkonsulent
Tjänsten innebär att programsätta film kommersiellt för biograferna i kedjan i nära samarbete med biografägarna och kollega. Du blir mellanhanden mellan filmbolagen och våra biografer och svarar även för rapportering och uppföljning av genomförda visningar. I tjänsten ingår att stödja biograferna med främst konsultation, stöd och råd. Tillsammans med kolleger ingår att genomföra filmdagarna och idé dagar samt presentera verksamheten på hemsida, sociala medier och nyhetsbrev.

I tjänsten kommer du att

  • Självständigt ansvara, planera och genomföra filmsättningen av Våra Gårdar biografer.
  • Hålla dig informerad om aktuellt filmutbud och nyheter inom biografmarknaden.
  • Med hjälp av hemsida och sociala medier synliggöra verksamheten

Dina egenskaper
Du trivs bäst i ett arbete där du får skapa kontakter och vidmakthålla dessa, utveckla och förnya verksamheten. Du är en driven, självgående och kreativ person med höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter för att nå dina mål i rätt tid. Du är en utåtriktad person som har lätt för att kommunicera och trivs med att ha många kontakter. Din entusiasm och positiva inställning till samarbete skapar motivation och ett positivt arbetsklimat.

Dina kvalifikationer
Du är kunnig inom film och/eller biografverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ideella organisationer. Du har god organisationsförmåga och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och gärna erfarenhet av hemsidesarbete, nyhetsbrev och sociala medier. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi önskar att du delar Våra Gårdars värdegrund.

Vad kan Våra Gårdar erbjuda dig?
Tjänsten är ett vikariat, heltid, med 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Verksamheten kräver ibland arbete på kvällar och veckoslut. Tjänsten innebär frihet under ansvar.

Urval kommer att ske löpande med start 18 november – varför vi vill ha din ansökan snarast. För mer information kontakta biografkonsulent Lars Gillegård tfn 0733-72 63 56, eller Thomas Olli, VD, tfn 0733-72 63 52

Välkommen med din ansökan. Mejla personligt brev och CV till info@varagardar.se.

Publicerad 2013-11-26

Upp